Recepto testas: karamelinis sūrio tortas pagal „Saulėtą virtuvę”. Idėja išbandyti būtent šį receptą įkvėpė šio tinklaraščio autorė, socialiniuose tinkluose pasidalinusi ypatingai gražiomis šio torto nuotraukomis.
Tortą pagaminti nebuvo sudėtinga. Gaminimo eiga labai aiškiai išdėstyta aprašyme. Džiaugiamės galėdami gaminti pagal receptą, kuris turi aiškias ir nuoseklias nuorodas.
Desertas tikrai nėra skirtas tiems, kurie skaičiuoja kalorijas, nes jų čia netrūksta. Arba tiesiog išsisaugokite receptą ir per „cheat day” suvalgysite be sąžinės graužaties.
Kas buvo sunkiausia gaminant karamelinio sūrio tortą
Dažniausiai saldumynai išgaruoja vos ištraukti iš orkaitės. Pagal šį receptą, tenka nemažai palaukti, kol bus galima skanauti. Pats gaminimas netrunka ilgai, tačiau kepti prireikia daugiau nei 1,5 valandos, o po to, dar atvėsinti ir palaikyti šaldytuve mažiausiai 4 valandas. Taigi sunkiausias momentas – laukimas.

Skonis
Saldus! Be abejo saldi karamelė – bet ji ir turi būti tokia. Pats torto vidus – purus ir drėgnas tuo pačiu. Labai skanu su nesaldintu kavos puodeliu. Daug skonio ir grožio priduoda riešutai. Jų, taip pat, dedama ir į torto pagrindą. Vienintelis pakeitimas, kurį atlikome, į tortą pagrindą dėjome šiek tiek daugiau sviesto, nes visa masė nesilipdė į vientisą pagrindą.
Tortas ne tik skanus, bet ir išvaizdus. Drąsiai galime įsmeigti žvakutę ir tokiu saldumynu pasveikinti draugą, kolegą ar šeimos narį su gimtadieniu. Nors, proga tikrai nėra būtina. Tokiu nuodėmingai skaniu saldumynu galima tiesiog paįvairinti pirmadienį ar kitą savaitės dieną.
Originalus šio torto receptas ČIA.
Patiko turinys, turite klausimų, palikite komentarą apačioje arba užsukite į socialinius kanalus:
Čia rasi visus laimesjoga.lt kontaktus ir pranešimus spaudoje: Kontaktai
Komentarai